Informatie over de levering en de betaling van de K-Way

Levering

De levering van uw favoriete K-Way wordt uitgevoerd door onze partner Jennesco. De levering is 100% veilig, zonder gevaar voor de kwaliteit van uw K-Way.

Wij leveren wereldwijd en hanteren volgende tarieven:

  • België : 7 EUR
  • Luxemburg: 9 EUR
  • Nederland : 9 EUR
  • Frankrijk : 12 EUR
  • Duitsland : 9 EUR
  • Rest van de wereld : 25 EUR

In het geval van een levering naar specifieke gebieden (eilanden, Franse overzeese gebieden) worden de extra verzendingskosten aan de klant verrekend.

In uitzonderlijke gevallen kan K-Way de levering annuleren. U wordt dan vergoed. De levering wordt uitgevoerd tussen 48 u. en 72 u. na de definitieve validatie van uw bestelling. Tijdens de bestelling vragen wij u de tijdsruimte aan te geven die u verkiest voor de levering van uw K-Way. Zo kan onze partner zich aanpassen en u het pakje op de gewenste tijd afleveren.

U wordt verwittigd als uw pakje verstuurd wordt. Wij laten u weten op welke dag en uur (ongeveer) de levering zal gebeuren.

Contacteer ons gerust als u nog vragen hebt.

 

 

Betaling

K-Way.be biedt u twee betaalmogelijkheden: via overschrijving en via Ogone (Maestro, Visa en Bancontact).

De website K-Way.be gebruikt SSL-technologie (Secure Socket Layer) om de gegevensoverdracht op het internet te beveiligen. Uw verbinding en uw gegevens worden gecodeerd, zodat uw gegevens niet kunnen gestolen worden.

Met een overschrijving kunt u de betaling van uw K-Way regelen met een eenvoudige bankoverschrijving. De betalingsgegevens (bankrekening, IBAN, bedrag en mededeling) krijgt u toegestuurd via e-mail. U kunt deze gegevens ook terugvinden bij "mijn bestellingen".

Het duurt 3 tot 4 dagen voor wij uw overschrijving ontvangen en kunnen controleren

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, verwittigen wij u via e-mail. Uw bestelling is dan klaar om verstuurd te worden.

Het betalingssysteem via creditcard of debitcard wordt uitgevoerd door onze partner Ogone. De betaling is 100% veilig en wij verzekeren u dat geen enkel gegeven van uw betaalkaart wordt bewaard op onze server. U kunt uw betaling uitvoeren met Visa, Bancontact of Maestro. Dit betalingssysteem valideert uw bestelling onmiddellijk, indien de betaling aanvaard wordt door uw bank.

Contacteer ons gerust als u vragen hebt. 

Instagram @kway_official

Vul alle verplichte velden in
×