Informatie over de levering en de betaling van de K-Way

Levering

De levering van uw favoriete K-Way wordt uitgevoerd door onze partner Jennesco. De levering is 100% veilig, zonder gevaar voor de kwaliteit van uw K-Way.

Wij leveren wereldwijd en hanteren volgende tarieven:

  • België : 7 EUR
  • Luxemburg: 9 EUR
  • Nederland : 9 EUR
  • Frankrijk : 12 EUR
  • Duitsland : 9 EUR
  • Rest van de wereld : 25 EUR

In het geval van een levering naar specifieke gebieden (eilanden, Franse overzeese gebieden, buiten UE) worden de extra verzendingskosten aan de klant verrekend nadat de bestelling is gevalideerd.

In uitzonderlijke gevallen kan K-Way de levering annuleren. U wordt dan vergoed. De levering wordt uitgevoerd tussen 48 u. en 72 u. na de definitieve validatie van uw bestelling. Tijdens de bestelling vragen wij u de tijdsruimte aan te geven die u verkiest voor de levering van uw K-Way. Zo kan onze partner zich aanpassen en u het pakje op de gewenste tijd afleveren.

U wordt verwittigd als uw pakje verstuurd wordt. Wij laten u weten op welke dag en uur (ongeveer) de levering zal gebeuren.

Contacteer ons gerust als u nog vragen hebt.

 

 

Betaling

K-Way.be biedt u twee betaalmogelijkheden: via overschrijving en via Ogone (Maestro, Visa en Bancontact).

De website K-Way.be gebruikt SSL-technologie (Secure Socket Layer) om de gegevensoverdracht op het internet te beveiligen. Uw verbinding en uw gegevens worden gecodeerd, zodat uw gegevens niet kunnen gestolen worden.

Met een overschrijving kunt u de betaling van uw K-Way regelen met een eenvoudige bankoverschrijving. De betalingsgegevens (bankrekening, IBAN, bedrag en mededeling) krijgt u toegestuurd via e-mail. U kunt deze gegevens ook terugvinden bij "mijn bestellingen".

Het duurt 3 tot 4 dagen voor wij uw overschrijving ontvangen en kunnen controleren

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, verwittigen wij u via e-mail. Uw bestelling is dan klaar om verstuurd te worden.

Het betalingssysteem via creditcard of debitcard wordt uitgevoerd door onze partner Ogone. De betaling is 100% veilig en wij verzekeren u dat geen enkel gegeven van uw betaalkaart wordt bewaard op onze server. U kunt uw betaling uitvoeren met Visa, Bancontact of Maestro. Dit betalingssysteem valideert uw bestelling onmiddellijk, indien de betaling aanvaard wordt door uw bank.

Contacteer ons gerust als u vragen hebt. 

Instagram @kway_official

Vul alle verplichte velden in
×